السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اعزائي شاعرات وشعراء الصالون الثقافي
موعدنا مع افطار اليوم..
أفطارنا اليوم
لحمه بلسان العصفور...طاجن
ورق عنب
ملكة السفره بطاطس محمره
سلطات
عمل اللحمه تسلق فى بصل وطماطم واحده وحبهانه....ثلاث اربع سلقه
نحمر لسان العصفور ونضعه فى الطاجن ونضع معه اللحمه ... شوربه..ونضع ملعقة سمنه على الوجه.. ونضعها فى الفرن ....بسيطه اهيه
ورق العنب
يسلق
ونحصر ارز وخضرة محشى ...كبيره خضراء
وبقدونس وشبت...ملح فلفل..سمنه بصل وطماطم
بعد سلق ورق العنب نضع الخلطه كلها مع بعض
ونبدا حشو ورقه ورقه ....ونرصها فى الحله
ونضع عليها شوربه ساخنه ونضع الحله على النار حتى السوى...وبالهنا
تقطع البطاطس حسب الرغبه
ونحمر فى زيت وفير
ونخرجها على ورق المطبخ لتشرب الزيت منها
سلطه حسب رغبتك
عصير برتقال
وبالهنا والشفا
مع تحيات اداره صالون الامل الثقافى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق